Informatie voor professionals

Wie zijn wij

Neem contact op en kom langs. Wij wijzen je graag de weg.

Even voorstellen

meer info

Hoe het werkt

meer info

Contact & adres

meer info

Even voorstellen

Het leven is als zeilen. Ook met tegenwind kun je vooruit gaan

JONGERENCONSULENT

Karim Tabaouni

06 - 25 73 36 13

k.tabaouni@amersfoort.nl

Het regent... moet ik toch naar school? Peter van Straaten

TRAJECTBEGELEIDER

Zaira Steward

06 - 55 44 04 94

zd.steward@amersfoort.nl

Geen jongere buiten boord!


TEAMCOÖRDINATOR

Klaas Gerber

kdh.gerber@amersfoort.nl

Het leven wordt achterwaarts begrepen, maar moet voorwaarts worden geleefd Kierkegaard

TRAJECTBEGELEIDER

Marjoke van Bruxvoort-Joosten

06 - 52493949

MJA.Joosten@amersfoort.nl

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan Pipi

TRAJECTBEGELEIDER

Nora Tihouna

06 - 50057998

N.Tihouna@amersfoort.nl

Zou je graag hulp willen bij het maken van
jouw CV of sollicitatiebrief?

Hoe het werkt

Je hebt ons gebeld en dan? We maken een afspraak voor een eerste gesprek met een consulent of trajectbegeleider. Dit gesprek vindt plaats aan de Stadsring 75 in Amersfoort.

 

In het eerste gesprek bespreek je de vragen die je hebt en krijg je een voorstel voor een vervolg. Waarschijnlijk zijn dit meerdere gesprekken. Hierin helpen we je op weg naar werk, bijvoorbeeld met een sollicitatietraining, met een opleiding of we verwijzen je door voor andere ondersteuning.

 

Iemand meenemen naar een gesprek
Lastige gesprekken hoef je niet alleen te voeren. Soms kan het prettig zijn als iemand met je meegaat. Je kan hiervoor een familielid, vriend, buur, mantelzorger of je vaste begeleider vragen. Twee weten meer dan één.

 

Weet je zelf niemand uit je omgeving die met je mee kan naar een gesprek? En wil je dit wel graag? Dan kan een maatschappelijk dienstverlener van Indebuurt033 met je mee. Dit heet cliëntondersteuning en is gratis. Neem contact op met Indebuurt033 via info@indebuurt033.nl, via 033-204 8677 of loop binnen bij de informatiewinkel in je buurt.

Contact & adres

Heb je een vraag, wil je advies of kan je een steuntje in de rug gebruiken? Wij helpen je graag verder! Bel of app ons voor een afspraak. Het Jongerenloket makkelijk te bereiken: tien minuten lopen vanaf het station Amersfoort en bussen stoppen voor de deur!

 

Privacyverklaring

RMC en  Jongerenloket gaan zorgvuldig en vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Naast de al bestaande wetgeving is per 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. RMC en Jongerenloket houden zich aan de bepalingen van de AVG.

 

Welke partijen zijn bij het RMC betrokken?

In het Regionale Meld- en Coördinatiepunt (RMC) van de gemeente Amersfoort werken de gemeenten Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg samen om (dreigende) voortijdig schoolverlaters tussen de 18 en 23 jaar te begeleiden. Jongeren zelf, maar ook de ouders van jongeren die dreigen uit te vallen of al gestopt zijn met school kunnen contact opnemen met het RMC.

 

Welke partijen zijn bij het Jongerenloket betrokken?

Het Jongerenloket helpt jongeren tussen de 18 en 27 jaar oud op weg met vragen over werk, geld of school. Het Jongerenloket is er voor de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg. Deze deelnemende gemeenten sturen het loket aan.

 

Ontvangen en verwerken gegevens

Wanneer jongeren of ouders contact willen opnemen, wordt aan hen de mogelijkheid geboden om te bellen, te mailen of langs te komen. Een afspraak maken kan alleen per mail of telefoon. Via de website zelf worden geen gegevens verzameld. Het beheer van de website ligt bij de gemeente Amersfoort.

 

Privacyverklaring Gemeente Amersfoort

RMC en Jongerenloket hanteren de privacyverklaring van de gemeente Amersfoort. 

 

 

 

Stadsring 75
3811 HN Amersfoort

T 14033 en spreek in: Amersfoort